Благодаря за интереса към е-книгата "Пари за теб"!

Твоята безплатна книга е на път към теб!

 Линк за изтегляне на книгата е изпратен на дадения от теб email адрес.

Скоро ще получиш също и няколко писма, от които ще разбереш какво още можеш да направиш за да подобриш финансовото си положение, какви възможности има и как се възползваш от тях!

 

 

 Не пропускай шанса да си свалиш книгата!

Тя може да е билетът ти към сбъдването на твоите мечти!

Ако темата за парите, финасовото ограмотяване, възможностите за бизнес са ти интересни, със сигурност трябва да си вземеш някоя от книгите от поредицата за богатият татко. Препоръчвам ти за начало тези две!

 

"Богат татко, беден татко", Р. Киосаки - Тази книгадава основата на финансовата грамотност, обяснява понятия като активи и пасиви, четирите квадранта на парите. Изключително важна книга ако искаш ти да управляваш живота си, а не парите да управляват тебе.

Уроците за парите, на които богатите учат децата си, а бедните и средната класа – не! Световният бестселър, от които са продадени милиони екземпляри! Ако не прочетете тази книга, наричана "задължително четиво за милионери", проблемът си е ваш!

Купи книгата онлайн!

 

 

"Четирите потока на парите", Р. Киосаки - Както се казва: "Апетитът идва с яденето!" Когато прочетеш "Богат татко, беден татко", ще искаш да получиш още от мъдростта на Р. Киосаки. 

Богатият татко казва: “Не можеш да си истински свободен, ако нямаш финансова свобода.” А също и “Свободата може да е безплатна, но си има цена.” Имате ли финансова свобода? Знаете ли как да работите по-малко, да печелите повече, да плащате по-малки данъци и да бъдете осигурени финансово?

 

Вземи книгата оттук.